George Kruis: Edukacija visoke intenzivnosti Engleske koja nagrađuje nagrade za šest zemalja

Engleski igrači kažu kako je dodatni intenzitet njihovog novog režima treninga povećavao njihove šanse za prvu nagradu Six Nations od 2011. Eddie Jones aktivno pokušava raditi svoju momčad još od preuzimanja i pripremajući se za sljedeću utakmicu protiv Irska Saracens zaključavanje George Kruis vjeruje da je značajan korak u Bet365 odnosu na Stuart Lancaster doba.Six Nations presuda do sada: Engleska pokazuju obećanje, ali Wales imaju kvalitetu za osvajanje naslova Pročitajte više

Značaj Engleske Otvaranje dviju pobjeda protiv Škotske i Italije bila je njihova konačna četvrtina superiornosti, a Kruis, među najboljima u Engleskoj do sada, sugerira da više pažnje posvećuje detaljima i isplati dividende. “To je drugačije”, rekao je Kruis. “Intenzitet je malo veći.Način na koji je strukturiran nema sesije na sesiji…sve je dobro planirano. Postoji više Bet365 prijenos uživo pojedinosti unutar njega. Ne čekate da netko ode i pokupi torbe, idete na sljedeću bušilicu. To je jednostavno ne iz manšete. “Ako to učinite za cijelu sezonu to bi bilo teško, ali vaše tijelo se navikne na zahtjeve. Što se teže trenirate, to više osjećate da ste ga stavili i krajnji Bet365 rezultat je bolji. To je pokazalo u posljednjih 20 minuta protiv Italije. Eddie nam pokušava pritisnuti da budemo spremni, pa smo spremni za bilo koji scenarij. U konačnici, to je najbolji način da se treneri, jer ako se nešto dogodi na terenu, on neće biti tamo. ”

Engleska će igrati Irsku na Twickenhamu sljedećeg vikenda s reprezentacijama Švicarskih zemalja koje se bore i bore Zbog ozljeda.U petak su izgubili još tri igrača tijekom trajanja turnira, a zaključavanje Mike McCarthy izbacio je na sezonu na savjet Bet365 stručnjaka nakon potresa koji je podnio protiv Francuske. Joe Schmidt potvrdio je da će McCarthy Vjerojatno će se pridružiti na marginama od strane Seana O’Brien i Dave Kearney za ostatak šest naroda, s ozljedama prsnog koša i ramena. Irska trener ponudio je optimističniju procjenu sposobnosti Jonathana Sextona nakon Fly-Half, koji je imao vlastiti potres mozga na turniru, gurnuo je gležanj na javni trening.

“Mogao je biti obučen”, rekao je Schmidt. “Na kraju smo ga Bet365 poslali na stranu.Učinio je sve početne stvari, ali većina onoga što bismo trebali učiniti bila je slomljena igračka igra, pa nam nije trebalo tamo. “Jones je također predložio da su igrači izvan utakmice 23 kratki Razine vježbanja koje su potrebne za testiranje ragbi i potrebe za ciljanjem viših sa svojim klubovima.U sredini dugogodišnjeg sezone teško je postići znatne kondicionne dobitke, ali promjene strukture Engleske predpregleda su napravljene u nastojanju da igrači budu svježiji. Engleska je provela ovaj tjedan Daleko od njihove poznate baze treninga u Bagshotu i također su Bet365 prestale s tradicionalnim kapetanskim vožnjom na stadionima uoči njihovih utakmica. Do sada je radio i Kruis je rekao da su momčad u sve dobrog srca Prije domaćih susreta protiv Irske i Walesa. “To je dobar početak za novu eru i daje nam povjerenje u te igre”, rekao je. “Iskreno mislim da dolazimo negdje. Razgovarali smo o tome da želimo biti brutalni engleski paket i odlazimo natrag u stare dane timova koji se boje našeg paketa.Mislim da idemo u pravom smjeru. ”

25-godišnja također vjeruje da je iza njih mamurluk Svjetskog kupa Engleske. “Mislim da je većina časnika sada stavila u krevet. Mislim da je definitivno nova era. To je u leđima naših umova, ali se ne možete zadržati u prošlosti. Isto bi bilo da smo Bet365 pobijedili. Ne možete se pridržavati, jer to ne utječe na vašu sljedeću igru, ali imamo točku da dokažemo, mi smo sigurni hrpa i poduzimamo korake u pravom smjeru. Nadamo se da ćemo igrati kod kuće također dobiti prednosti Twickenhama i sve što dolazi s njom. Možda je Italija pala u zadnjih 20 minuta jer smo ih gurnuli, ali ne očekujemo Irsku da to učini. ”

read more: www.kladenje-hr.com/bet365-support