“Un sportif direct trebuie să înțeleagă cât de mult suferă călăreții”

Ca director sportiv folosiți sentimentele pe care le aveați când erați călăreți; puteți simți cât suferă. Trebuie să luați decizii pentru ei, dar este important să aveți un dialog cu aceștia, pentru a ține seama de opinia tuturor. Pe bicicletă, cu felul în care doare, kilometrii pe care îi acoperiți, este greu să te gândești înainte. Când un călăreț este sub cos, cu tot ceea ce se întâmplă, din păcate, este imposibil să luăm mai mult de patru sau Bet365 cinci biți importanți de informații. Treaba mea este să gândesc înainte în numele lor.

Oricine poate da o opinie clară, este ușor. Tot ce trebuie să faceți este să vă bateți pe masă cu pumnul.Cel mai important lucru fiind să fii director sportiv este să înțelegi starea fizică și psihică a călăreților tăi; de la care trebuie să luați cea mai bună decizie când vă dați opinia. Trebuie să vă petreceți timpul cu călăreții, să vorbiți cu ei, nu doar să stați în mașină și să spuneți: “Faceți ceea ce vreau să faceți. Asta e chemarea mea. Sunt șeful. ”

Aveți nevoie de decizii clare, dar trebuie să vorbiți totul. Mulți sportivi Bet 365 direcți iau decizii, dar nu explică de ce. Acesta este cel mai rău lucru pe care îl puteți face deoarece călăreții se simt frustrați și nu înțeleg de ce a fost făcut un apel special.Dintr-o dată echipa nu funcționează mai bine. Dacă piloții sunt frustrați, este imposibil să avansezi ca un grup dacă directorul sportiv face o greșeală sau dacă călăreții fac ceva greșit.

Trebuie să aveți o interacțiune foarte bună între ambele părți. Nu este neapărat o chestiune de a explica înainte, dar apoi a pune lucrurile pe masă și a spune: “OK, am luat această decizie și a fost cea potrivită din acest motiv sau din acest motiv; sau că a fost un volum de Bet365 gunoi și acum înțeleg de ce. ”

Îmi plac lucrurile să fie clare, bine definite. Fac întâlnirea de dimineață cu profilul de scenă din fața mea și am pus niște bule pe el – boom, Ian [Stannard] și Luke [Rowe], te duci de acolo – așa că este vizual, mai ales pentru piloții spanioli care nu vorbesc prea mult.Două săgeți – de acolo până acolo. Acesta este planul dacă totul merge bine. Ideea este ca toata lumea iese din autobuz cu aceeasi idee in mintea lor.

Pentru munti vom face ordinele pilotilor in Sportingbet bónus dimineata scenei. În seara anterioară am văzut pe toți călăreții o idee despre cum simt și au o ordine teoretică; Mă pregătesc pentru întâlnire în dimineața următoare și spun: “Băieți OK, așa văd lucrurile, are sens pentru tine?” În general, ei spun da, dar sunt dimineți când cineva va spune: “Nu mă simt la binele meu; permiteți-mi să mă schimb cu altcineva “. După aceea, când rasa este în desfășurare, vorbim despre asta din nou.Putem schimba ordinea din nou dacă cineva sa prăbușit sau se simte în afara culorii. În a treia săptămână a turneului nu vă puteți aștepta ca piloții să fie 100%, deci ideea este să îi dați 100% din ceea ce au. Dacă obțin 70% din puterea de 40% pe care o pot avea într-o anumită zi, este dezamăgitor; ceea ce vreau este de 100% din care 40%. Dacă puteți obține asta, este fantastic.