Prezentatorii pe podium: evaluarea radiodifuzorilor olimpici

Apelul de hochei jolly sticks este perfect potrivit pentru o olimpiadă în care echipa de hochei a femeii a ajuns în finală. Balding este sinceră cu privire la ignoranța sa asupra sportului despre care cei mai sănătoși oameni au doar cunoștințele cele mai de bază și este mai mult decât bucuros să lase experții să facă lucrurile techy. Facebook Twitter Pinterest Balding în rolul său de olimpiadă gazdă. Fotografia lui: Adrian Meyers / BBC / Kaia Zak

Singura ei vânătă minora era de a cere iubitului lui Becky James, jucătorului de rugby George North, dacă el va propune biciclistului dublu de argint câștigător. Fața de nord a mers spre sud.Există câteva întrebări pe care ar trebui să le întrebați numai dacă știți deja răspunsul. Înotul este adesea schimbarea cimitirului pentru prezentatorii de sport, deoarece Marea Britanie se comportă în mod tradițional prost și evenimentele au tendința de a se îmbina între ele odată ce noutatea se îndepărtează. Dar Skelton a transformat piscina în propria ei comedie Ealing cu banterul ei bun, iar înotătorii au răsplătit-o cu cea mai bună depunere de medalii în decenii.

În calitate de singurul prezentator care ar fi putut să se ocupe de o vacanță de echitație în ultimii 10 ani – Balding deoparte – BBC a decis să ofere concertelor ecvestre principalului lor comentator de cricket.Nu este un apel rău, așa cum sa dovedit, pentru că omul care poate transforma sunetul de ploaie într-o experiență relativ plăcută este bine plasat pentru a explica complexitatea dresajului. Dullness poate fi adesea o virtute într-un prezentator, deoarece oferă celor din jur o șansă de a străluci. Dar când nuanța este înconjurată de atâta alte umilință, ea începe să se îngrozească. Problema cu atât de multă acoperire a câmpului și a câmpului este că a devenit un magazin închis. S-ar putea să existe o multitudine de tutoriale cu privire la consumul de droguri în sport, dar nu o dată pe mușcătoarea veche a fiecăruia, Seb Coe, sună despre cheatingul care a avut loc în timpul său ca vicepreședinte – și acum președinte – al IAAF.

Nu este cea mai bună oră pentru Jeremy Clarkson. Nici ore.Cu mult înainte de a șterge complet surorile Williams de la masa de medalie olimpică în interviul prea entuziast cu Andy Murray, Inverdale fusese smuls la regata cu corăbii de co-comentatorul său, Steve Redgrave, pentru că a arătat o formă slabă, mass-media din Noua Zeelandă în coada de așteptare pentru a vorbi cu câștigătorul medaliei de aur.Penșiții Medaliștii americani multi-aur sunt un singur far de soare în cale și câmp. Johnson are un ochi inteligent, criticile sale sunt întotdeauna bine direcționate și nu permite jingoismului să-și ascundă judecata. Reacția lui când Wayde van Niekerk din Africa de Sud a rupt recordul mondial de 400 de metri pe care la stabilit în 1999 a fost un exemplu de grație extremă în caz de incendiu. Au început ca entități separate și s-au alăturat la șold.Bucuria lor evidentă față de compania celeilalte – a fost o mulțime de chestii delicate – au ajutat la transformarea înotării într-o telecomunică senzuală zonă de plăcere. Dezavantajul a fost că prezența lor pe ecran era atît de nerăbdătoare, încât nimeni nu putea să-și amintească un cuvînt pe care l-au spus.

Este întotdeauna mai ușor să te întâlnești ca domnul Nice Guy atunci când sportivii de pe pista de sub tine ascultă aproape fiecare medalie în ofertă, dar Hoy a făcut ciclismul chiar mai mult de o plăcere decât ar fi fost altfel. Chiar și celebrul Mark Cavendish pare a fi încântat să fie intervievat de el. Singura lui greșeală a fost de a descrie pe Jason Kenny ca un ciclist cu “potențial”.Kenny a câștigat același număr de aur ca Hoy. Întotdeauna cald și invariabil deranjat, medalia de aur de cinci ori a petrecut o mare parte din vânătoare, arătând ca Slipper of the Yard, care vânează pe Ronnie Biggs. În cele din urmă, trebuia să se așeze pentru prizonierul din Inverdale. Atenția lui în jurul co-prezentatorului său a devenit din ce în ce mai evidentă pe măsură ce Jocurile au progresat. Dacă vâsla mergea încă o zi, s-ar putea să se termine cu lacrimi. Există o onestă față de fostul heptathlete care a câștigat medalia de aur. Doar nu una care funcționează bine la televizor. Livrarea ei monotonă nu a putut fi programată mai bine la cliche și, în ciuda anilor de experiență ca atlet, aproape că nu a spus niciodată nimic care nu a fost imediat evident pentru cineva care urmărea. Îndreptați-vă, Denise, și dezactivați mesajul.