Favbet

 

Despre Favbet

Favbet_logoFavBet este o casa de pariuri est-europeana de multi ani care opereaza atat offline, cat si online in Europa si implicit in Romania, America de Sud, Africa si Asia. Cu un numar de magazine de pariuri in mai multe tari si peste 250.000 de clienti, acestea domina piata jocurilor de noroc din Europa de Est. In prezent, exista patru produse principale: cazinou cu dealer live, FavBet TV, pariuri sportive si cazinou. In aceasta recenzie FavBet, ne vom concentra pe sectiunea de sport, analizand cotele, optiunile de pariere, metodele de plata si altele asemenea. Legati-va centura pentru ca va ducem intr-o excursie catre o destinatie interesanta. Haideti sa lansam aceasta postare si sa va oferim imediat ceea ce doriti sa stiti.

Informatii despre licenta pe FavBet

Un lucru pe care trebuie sa-l clarificam inainte de a trece la caracteristicile operatorului este ca FavBet opereaza legal toate platformele si magazinele sale offline. Are o sublicenta oferita de Favorite United N.V, o companie cu raspundere civila din Curacao. In 2014, acordul a fost prelungit de guvernatorul Curacao cu inca cinci ani si este valabil pana in noiembrie 2018. La expirarea timpului, serviciile si activitatea operatorului vor fi reevaluate si se va elibera o noua licenta daca totul este in regula. .

Ceea ce vrem sa spunem prin aceasta este ca, indiferent daca utilizati FavBet mobil sau site-ul complet, datele dvs. vor fi intotdeauna protejate, castigurile dvs. vor fi platite rapid si rezultatele nemodificate. In ceea ce priveste pariurile, poti fi sigur ca preturile oferite vor fi corecte si ca nu vor fi intreprinse actiuni rau intentionate impotriva pariorilor din partea casei de pariuri.

Sporturi disponibile

FavBet este o casa de pariuri care exploreaza cu siguranta termenul de varietate. Sporturile pe care le veti gasi aici sunt Fotbal, Baschet, Tenis, Hochei pe gheata, Volei, Handbal, Polo pe apa, Fotbal american, Rugby League, Futsal, Biatlon, Snooker, Cricket, Sah, Loterie, Darts, Bandy, Baseball, Rugby Union, Cibersporturi, Biliard, Saling, Box, Motorsport, Golf, Ciclism, Sarituri cu schiurile, Floorball, MMA, Formula 1, Schi fond, Politica si Speciale.

Este o selectie destul de impresionanta, nu-i asa? Un plus interesant aici este Cybersports. Nu va confundati, totusi, aceasta nu este o disciplina noua si intriganta care apare pe site-urile de pariuri. Se pare ca aceasta sectiune de pe site se refera pur si simplu la eSports. Poate ca FavBet a vrut sa para creativ. Operatorul asigura ca lucruri noi, cum ar fi cursele de caini si cursele de cai, vor fi adaugate in curand pe platforma, astfel incat pariorii sa se poata bucura de o varietate mai larga de optiuni de pariere.

Favbet înregistrareFavbet înregistrare

Tipuri de pariuri pe care le puteti face aici

Prima repriza, Full time, Draw No Bet, Dubla sansa, Peste/Sub, Castigator meci, Handicap, Total echipa, Impar/Par, Cine va castiga al 9-lea joc, Total jocuri, Departajare in set, Cine va inscrie al 3-lea gol etc. Cu o selectie atat de bogata de piete, FavBet ar putea introduce tipuri de pariuri suplimentare in viitor; tot ce trebuie sa facem este sa asteptam si sa vedem.

Streaming in redare si live

Dupa ce am discutat despre platforma inainte de meci in recenzia noastra FavBet, este timpul sa aruncam o privire asupra sistemului de pariuri in joc. Sa vedem daca merita. Sunt acoperite o multime de meciuri, mai ales in materie de fotbal. In plus, puteti plasa pariuri pe sporturi precum polo pe apa, tenis de masa, hochei pe gheata, squash, baschet, volei si tenis. Nu numai asta, dar exista pagini de statistici si rezultate utile pentru a putea fi la curent cu jocurile.

Si acum, FavBet TV este tot ce vrem sa vorbim. Aceasta este o caracteristica demna de remarcat care aduce streamingul live la un nivel cu totul nou. Este disponibil pe site – nu trebuie de fapt sa detineti un televizor sau sa va abonati la un canal special. Exista un calendar sportiv FavBet Live unde poti verifica daca un meci viitor pe care doresti sa-l urmaresti va fi difuzat pe site. Alternativ, puteti contacta personalul pentru mai multe informatii.

Primul bonus sportiv FavBet si alte promotii curente

Pagina promotionala de pe site-urile de pariuri este, in mod normal, una dintre cele mai licker parti ale oricarei case de pariuri online, deoarece ofera clientilor posibilitatea de a castiga bani in plus sub forma de bonusuri sau de a-si asigura mizele cu rambursari in cazul in care pariurile lor sunt pierdute. De obicei, operatorii merg mai sus si dincolo pentru a oferi oferte atragatoare si uluitoare, o strategie de a castiga mai multi clienti si de a-i face pe cei existenti sa revina.

Favbet înregistrareFavbet înregistrare

Pentru cei care cauta o oferta de inscriere, exista cateva vesti proaste. Acestea fiind spuse, trebuie sa va avertizam ca promotiile de pe FavBet ar putea avea nevoie de unele imbunatatiri, avand in vedere vestile sfasietoare, nu am detectat niciun bonus de bun venit pe site. Modul in care atrag noi clienti este un mister pentru noi. Banuim ca televizorul este un stimulent suficient de bun pentru a compensa lipsa unor premii adecvate de inscriere.

Ce este misto si ce nu este la Favbet

Daca cititi asta, ati ajuns la sfarsitul recenziei noastre FavBet. Ceea ce ramane de spus sunt argumentele pro si dezavantajele generale ale operatorului si clasamentul pe care i-am pus-o. Printre avantaje, numaram numeroasele sporturi si piete, functia de streaming live, interfata multilingva si numeroasele optiuni bancare disponibile. Cele cateva dezavantaje sunt legate de bonus – absenta unei oferte de bun venit si o varietate de bonusuri lipsa.

Pe de o parte, am fost impresionati de FavBet TV, deoarece ofera caracteristicile pe care fiecare parior de acolo le merita. Pe de alta parte, este limitat la cateva tari si daca se intampla sa locuiti in afara acestor zone geografice, nu veti putea folosi aceasta platforma. In cele din urma, nu putem sa nu acordam acestei case de pariuri o evaluare foarte buna in comparatie cu multe altele. Verificati aceasta casa de pariuri; ar putea fi exact ceea ce cauti.

Favbet_logo

Pariu fără risc până la 250 Lei

Înregistrare Înregistrare