MozzartBet

 

Despre Mozzart Bet

Mozzart_logoMozzart bet este un participant recent pe piata de pariuri din Romania si este cunoscut pentru multiplele sale magazine de pariuri situate in jurul Bucuresti si ca sponsori principali ai Rapid Bucuresti. Dar, avand in vedere ca scena pariurilor din Romania se umple rapid cu atat de multe companii de pariuri, este Mozzart bet capabil sa iasa in evidenta si sa-si faca un nume? Sau va fi un nume care va fi uitat in curand? Cititi mai departe, deoarece descoperim tot ce trebuie sa stiti despre site-ul de pariuri in aceasta recenzie Mozzart bet!

Exista doua moduri de a crea un cont cu Mozzart bet. Prima modalitate este sa accesati site-ul web Mozzart bet si sa faceti clic pe butonul „Inregistrare” din partea de sus a paginii. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti un numar de mobil valid si sa creati o parola. Un cod de activare va fi trimis apoi pe telefonul dvs. mobil, dupa care vi se va cere sa introduceti cateva informatii personale de baza. Contul dvs. va fi apoi inregistrat. A doua modalitate de a crea un cont este prin mobil si este si mai simpla.

In timp ce compania de pariuri ofera jucatorilor sai multe promotii de pariuri sportive (la care vom ajunge in curand), la momentul scrierii acestei recenzii Mozzart bet, nu exista oferte de bun venit disponibile in prezent.

Mozzart înregistrareMozzart înregistrare

In schimb, jucatorii pot profita de o gama larga de alte promotii interesante la Mozzart bet. Promotia Bonus 1000% va permite sa castigati bonusuri pentru fiecare dintre pariurile dvs. incepand de la 26% in timpul orelor normale si pana la 1000% in timpul happy hour. Happy hour este de la 9:00 la 11:00 si de la 20:00 la 22:00 in magazinele Mozzart bet si de la 6:00 la 8:00 si de la 23:00 la 1:00 cand pariezi online si prin SMS. Pentru a fi eligibil pentru a castiga aceste bonusuri, selectiile tale de pariuri trebuie sa fie de minim 1,35 si talonul tau de pariu trebuie sa aiba cel putin 4 selectii in timpul normal si 3 selectii in timpul happy hour.

O alta promotie oferita de Mozzart bet este un bonus de rambursare acumulator. Daca plasati un acca cu 4 sau mai multe jocuri si doar una dintre selectiile dvs. pierde, miza dvs. va fi rambursata in functie de cat de mari au fost cotele dvs. initiale de pariere. Daca cota de castig este de 29 si peste miza ta va fi inmultita cu 1, daca cota de castig este de 99 si peste miza ta va fi rambursata cu 5, iar daca cota de castig este de 999 si peste miza ta va fi rambursata de 100x. ! Este important de retinut ca sansele meciului pierdut vor fi deduse din cota noastra generala inainte ca miza rambursata sa fie calculata, iar aceasta promotie nu se aplica pariurilor live si de sistem.

Mozzart Daily Jackpot este, de asemenea, o promotie foarte interesanta, care consta in prezicerea rezultatelor finale a 13 meciuri de fotbal selectate in avans de Mozzart bet. Daca ghiciti toate cele 13 potriviri, corectarea va va recompensa cu marele premiu de 10.000.000 RON! 12 predictii corecte va vor oferi in continuare un total de 100.000 ron si veti castiga de fapt premii pentru 8 predictii corecte si mai mult. Exista o taxa de participare de 50 RON pentru a participa la aceasta promotie.

Mozzart înregistrareMozzart înregistrare

La prima vedere, casa de pariuri sportive a lui Mozzart bet nu pare a fi la fel de vasta precum alte case de pariuri din Romania pe care le-am vazut. In momentul scrierii, puteti paria pe 12 sporturi diferite, care sunt fotbal, baschet, tenis, hochei, handbal, volei, fotbal american, rugby, snooker, box, footsal si darts. Desi cu siguranta ne-ar fi placut sa vedem mai multe optiuni sportive, toate sporturile populare sunt disponibile. In cadrul acestor sporturi cele mai populare, totusi, Mozzart bet nu dezamageste. Puteti alege sa pariati pe zeci de piete si sute de subpiete din meciurile care au loc in intreaga lume, inclusiv goluri impar/pare, scor corect si ambele echipe care vor marca.

Cu toate acestea, a avea o multime de optiuni de pariere nu inseamna nimic daca cotele casei de pariuri nu sunt competitive. Pentru a evalua marjele lui Mozzart bet am folosit cotele peste tot. Aceasta aduna probabilitatea ca fiecare selectie sa devina realitate pentru un meci. In mod logic, aceasta ar trebui sa ajunga la 100%, insa aceasta cifra nu ia in considerare profitul realizat de casa de pariuri. Din acest motiv, un scor de 110% sau mai putin este de obicei considerat acceptabil. Cand ne uitam la cotele lui Mozzart bet, am ales la intamplare 3 meciuri de fotbal, unul din Premier League engleza, unul din La Liga spaniola si unul din Liga 1 franceza. Rezultatele au ajuns la 105,8%, 105,7% si 105,5%, ceea ce indica ca Mozzart bet ofera cote de calitate. Miza minima necesara pentru pariuri simple, pariuri multiple si pariuri de sistem este de Ron 20 atunci cand pariati online sau prin mobil.

Mozzart_logo

Bonus de bun venit de până la 1750 lei!

Înregistrare Înregistrare