Fortuna

 

Despre Fortuna

Fortuna_logoExista campanii bonus nelimitate la Fortuna. Cu toate acestea, unele recompense care nu sunt eligibile pentru retragere. De exemplu, nu puteti incasa bonusul de simbol. Pe de alta parte, bonusurile inainte de pariu si in numerar sunt disponibile pentru retragere. Cu toate acestea, trebuie sa indepliniti cateva conditii. Asigurati-va ca cititi T&C pentru a cunoaste cerintele disponibile. Bonusurile Lucky Loser, Expert si Odds Multiplicator sunt disponibile numai pentru pariurile de tip sport AKO.

La inregistrare, brandul ofera un bonus de inscriere de pana la 2000 RON. Cu toate acestea, trebuie sa pastrati cel putin 10RON in cont pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta. De asemenea, jucatorii inregistrati sunt eligibili pentru bonusul de pariu fara risc. Astfel, conditia presupune plasarea unui pariu pe minim 3 jocuri cu cota de cel putin 1,5. De asemenea, jucatorul trebuie sa depuna cel putin 10 lei pentru a se bucura de aceasta oferta.

Fortuna este un site de pariuri grozav de unde poti obtine cu usurinta valoarea banilor tai din jocuri de noroc. Indiferent de gusturile tale sportive, exista sute de evenimente la care poti plasa pariuri la Fortuna. Pe langa evenimentele disponibile, marca ofera si cote fantastice pentru fiecare dintre aceste jocuri. Chiar daca pariezi cel mai mic dolar, poti trece cu usurinta de la zdrente la bogatii cu multe dintre aceste jocuri.

Fortuna este, de asemenea, o companie legala si de incredere de jocuri de noroc din Europa de Est. La fel ca si alte firme de jocuri de noroc de talie mondiala, acest brand nu ofera loc pentru niciun act fraudulos sau inselaciune. De asemenea, nu permite pariurile pentru minori.

Spre deosebire de alte site-uri de pariuri din Romania, site-ul Fortuna si aplicatia mobila sunt disponibile atat in ​​limba romana, cat si in engleza. Ce altceva? Aceasta postare contine informatii importante despre Fortuna. De asemenea, include o sectiune cu intrebari si raspunsuri cuprinzatoare legate de site-ul de pariuri.

Fortuna înregistrareFortuna înregistrare

Fortuna Legal si sigur

Fortuna este o firma legala de jocuri de noroc pentru iubitorii de pariuri sportive din Romania. De asemenea, marca este sigura si de incredere. Puteti increde cu usurinta companiei informatiile si fondurile dvs. personale. Fortuna este controlata si detinuta de Bet Zone S.R.L. Aceasta companie este o firma romaneasca inregistrata la Guvernul Romaniei.

Are sediul situat in Bucuresti sub numarul de inregistrare J40/8632/2015. Pe langa inregistrare, marca are si licenta de a functiona cu numarul de licenta L1160665W000326, care expira pana in 2026.

Totusi, pentru a fi jucator inregistrat la Fortuna, trebuie sa fii rezident in Romania. Asta nu este tot! De asemenea, trebuie sa aveti cel putin 18 ani pentru a va inregistra. Odata ce indepliniti aceste cerinte si altele disponibile, este simplu sa va inregistrati.

Din pacate, site-ul de pariuri Fortuna.sk este disponibil doar pentru rezidentii din Romania. Este ilegal sa pariezi pe jocuri la acest brand din alte locatii. Alegerea de a restrange aceasta mare oportunitate doar jucatorilor din tara este cunoscuta de brand. Cu toate acestea, ne asteptam la unele imbunatatiri de la companie in viitor.

Desi este posibil sa aveti acces usor la site din orice locatie, marca respinge orice aplicatie dintr-o locatie din afara tarii. In timpul inregistrarii, compania solicita o factura de utilitati cu numele dumneavoastra, precum si adresa. De asemenea, trebuie sa depuneti documente privind cetatenia si rezidenta fiscala.

Piete si linii de pariuri

Spre deosebire de alte site-uri de pariuri din Romania, Fortuna este un brand care ofera jucatorilor o gama larga de evenimente sportive pe care sa parieze. Pe langa jocurile sportive, marca ofera jucatorilor si sansa de a castiga bani mari la evenimente speciale. Jucatorii pot plasa cu usurinta pariuri pe jocuri cu bonusuri si beneficii mari. Cu toate acestea, astfel de evenimente apar doar din cand in cand.

La fel ca si evenimentele majore, jucatorii pot castiga multi bani din aceste evenimente sportive minore. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti echipa sau jucatorul preferat si sa plasati pana la cel mai mic dolar in oricare dintre aceste jocuri.

Dintre aceste linii de pariuri, spread-ul de puncte si Moneyline sunt cele mai populare. De fapt, veti gasi tipul de pariu cu distribuire de puncte in aproape toate jocurile sportive majore din intreaga lume. Aceste doua tipuri de pariuri au multe lucruri in comun cu putine diferente. Discrepanta majora este ca Moneyline implica pariarea pe o anumita echipa sau jucator pentru a castiga un concurs. Pe de alta parte, distribuirea punctelor implica o echipa care castiga un meci cu puncte specifice.

Linia totala de pariuri implica pariarea pe goluri marcate intr-un meci. Intr-un alt sens, pariurile futures si props au cateva caracteristici comune. Cele doua tipuri de pariuri implica pariuri pe un eveniment viitor. Cu toate acestea, pariul cu recuzita vine cu un plus de distractie decat pariul futures.

Fortuna înregistrareFortuna înregistrare

Fortuna pariuri live

Spre deosebire de alte marci de pariuri din Europa de Est, Fortuna ofera jucatorilor posibilitatea de a plasa pariuri pe jocuri live. Cu aceasta optiune in joc, nu trebuie sa iei o decizie nesanatoasa populara cu pariurile inainte de joc. De asemenea, aceasta optiune face jocurile de noroc flexibile si usoare. Jucatorii pot plasa cu usurinta pariuri la conventia lor.

Urmarind intorsaturile din joc, jucatorii pot lua fara efort decizia corecta de pariuri. De exemplu, jucatorii pot pari cu usurinta pe Burnley FC cu un avans de 1 gol impotriva lui Arsenal intr-un joc din Liga Angliei.

Intre timp, exista posibilitatea de a transmite in direct evenimentele din joc pe site. Aceasta caracteristica este rara printre site-urile de pariuri din regiune. Pentru a reda jocuri live, trebuie doar sa vizitati site-ul oficial. Odata ajuns pe site, navigati in partea dreapta a platformei pentru a cauta pictograma „LIVE”.

Fortuna aplicatie de mobil

Domnia aplicatiilor desktop intra in disparitie zi de zi. Toata lumea iubeste mobilitatea la fel ca noi. Cu interesul tuturor jucatorilor inregistrati, Fortuna pune la dispozitie o aplicatie mobila pentru dispozitivele iOS si Android.

Fortuna android

Paritorii cu dispozitive Android au acces gratuit la aplicatiile mobile Fortuna. Pentru a descarca aplicatia, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati site-ul web. Linkul pentru descarcarea aplicatiei se afla in partea de sus a platformei. De asemenea, jucatorii pot descarca software-ul prin Magazinul Google Play.

Indiferent de modul in care alegeti sa descarcati aplicatia, puteti fi sigur ca nu va oferi decat cea mai buna experienta de jocuri de noroc.

Fortuna înregistrareFortuna înregistrare

Fortuna iOS

De asemenea, Fortuna ofera jucatorilor cu dispozitive iOS sa plaseze pariuri prin intermediul dispozitivelor lor. Indiferent daca utilizati un iPhone, iPad sau tableta, pariurile la brand devin usor si flexibile. In ceea ce priveste software-ul pentru smartphone-uri, exista un link pentru a descarca aplicatia pentru dispozitivele IOS de pe site. Poate ca puteti alege sa descarcati aplicatia prin Apple Play Store.

Cu toate acestea, ar putea exista diferente in dimensiunea software-ului, in functie de dispozitivul dvs. mobil. De asemenea, pariorii ar putea avea dificultati sa acceseze vechile jocuri sportive prin intermediul aplicatiei mobile.

Beneficii si promotii

Exista beneficii nelimitate pentru jucatorii inregistrati la Fortuna. Una dintre cele mai populare este oportunitatea de a face pariuri pe evenimente politice. Spre deosebire de alte marci de pariuri, jucatorii pot plasa cu usurinta pariuri la alegeri, referendum sau alte activitati politice. De exemplu, puteti alege sa pariati pe candidatii alegerilor generale din SUA intre Donald Trump si Biden.

Exista si alte beneficii ale marcii. De asemenea, firma de jocuri de noroc ofera promotii periodice pentru toti jucatorii. Trebuie doar sa urmariti pagina promotionala pentru aceste oferte.

Fortuna_logo

100% până la 500 lei

Înregistrare Înregistrare